1983

.
.
.

alkoi Helmikallion perustajan Jaakko Kinnusen tarina kohti elämyksellisen ruokailukokemuksen tarjoamista.

Jotkut meistä etsii ja kokeilee. Toiset kulkee päättäväisesti kohti tavoitetta, mutta on myös niitä, joilla on intohimoa, uteliaisuutta ja uskallusta. Niitä, jotka laittavat itsensä peliin ja antavat kaikkensa. Ei ole sattumaa, että kaikki tiet veivät kohti omaa, vankkaa ja herkkää Helmikalliota.

.
.
.

Compleat Angler,
Chez Dominique, Brasa, Spis,
Tertin kartano,
E. Ekblom,
Bruukki, Kuori…

sekä muutama muu, kuten Top Chef tv-formaatti, on saanut kokea osakseen Jaakon ammattitaidon keittiössä.

Kaikki taito ja rakkaus ruokaa kohtaan syntyy kokin historiasta, kokemuksista ja tunteista. Jaakon välitön intohimo ruokaa kohtaan huokuu kaikessa toiminnassa ja Jaakon historian voi maistaa jokaisessa suupalassa.

.
.
.

Villiyrttejä, konsultointia
ja uusia ideoita

Ruoka yhdistää ihmisiä ainutlaatuisella tavalla. Kun kokki saa antaa luovuuteensa, valmistaa parastaan ja viimeistellä annoksen pienintäkin yksityiskohtaa myöten, hän on antanut kaikkensa toisen makunautinnon eteen. Se on vahva tunne, joka tekee työstä kaikkein arvokkainta.

Jaakon osaamista, ymmärrystä ja uusia ideoita voi myös konsultoida yhteydenoton kautta.

.
.
.

Helmikallio

Viehättävässä miljöössä, pienessä lämminhenkisessä kylässä Turun kupeessa, valmistetaan sykähdyttäviä ruokaelämyksiä aidoista raaka-aineista.

Helmikallio tarjoaa laadukasta ja valtavirrasta poikkeavaa catering-palvelua. Ajattele jos voisit nauttia upeista makuelämyksistä keittiömestarin luona keskellä kauneinta luontoa? – Pysy kuulolla!

.
.
.

Tämä 2002 vuodesta asti kartutettu oppi, ymmärrys ja kokemus näkyy jokaisessa catering-kattauksessamme eli makuelämyksessä suoraan luonnosta.